E-mail маркетинг конференция

Лектори

 
Георги Христулев

Георги Христулев

Водещ експерт в сферата на E-mail маркетинга в България. Реализирал е над 3000 успешни кампании за над 400 клиента. Сред компаниите, които са му се доверили, са GFK , SOLVEX, ANDREWS FASHION, ORIFLAME, SKODA BULGARIA, FORD, ИЗИ КРЕДИТ, Access MBA и много други. Георги Христулев е натрупал експертизата си по трудния, но и най-ефективен начин – чрез опита си. Компании ползват услугите му още от 2009 г. насам, защото резултатите говорят безкомпромисно сами за себе си и отличават успешно реализирания E-mail маркетинг като най-ефективния похват в онлайн маркетинга. Освен основател и управител на маркетинговата компания Уеб Дайрект, той е и организаторът на Игрите на успеха (обучения и събития с фокус да помагат за успеха в бизнеса и в живота).

Невяна Коева

Невяна Коева

Невяна Коева е маркетинг специалист и основател на българския софтуер за E-mail маркетинг за бизнеса - Emailinvest.com. Emailinvest.com е сред десетте най-добри софтуерни продукти за E-mail маркетинг в целия свят, а чрез него са изпратени над 19 000 успешни кампании в 6 държави. Фокусът в работата на Невяна Коева е не само в привличането, но и в задържането на клиенти. Тя е обучител с богат опит в сферата на интернет маркетинга с редица обучения, които имат за цел да подпомогнат развитието на бизнеса и да стимулират онлайн комуникацията както с потенциалните, така и с вече съществуващите клиенти. Участва в множество проекти за редица европейски страни - Германия, Белгия, Холандия.

Алекс Попов

Алекс Попов

Първият българин, завършил най-високата степен в НЛП - НЛП треньор, лично при д-р Ричард Бандлър (съосновател на НЛП). Вече повече от 14 години продава най-различни продукти на принципа на директните продажби. От куфари, козметика и застрахователни продукти до уеб дизайн и изделия от злато. Алекс Попов е помогнал на повече от 20 бизнеса с общо над 800 служители да увеличат печалбите си с между 7 и 49 %. С много богат опит и като обучител, и в директните продажби, той знае значението на всяка дума в продажбения процес, особено когато продажбата трябва да стане по e-mail.

Иван Бъчваров

Иван Бъчваров, Главен секретар на КЗП

Потвърдено участие с темата „Договори извън търговския обект и договори от разстояние”. Изменение в Закона за защита на потребителите от 25.07.2014 г. (Всеки, който продава онлайн ще бъде засегнат)

Юрист КЗП

Екатерина Трайкова
Председател на УС на Сдружение за алтернативно разрешаване на спорове /САРС/

Екатерина Трайкова е дългогодишен юрист в областта на гражданско, търговско, административно и наказателно право, също е и сертифициран медиатор. В началото на 2014 година основава Сдружение за алтернативно разрешаване на спорове /САРС/, което има основна цел да даде възможност на хората да разрешат свои спорове ползвайки алтернативен метод за тяхното решение – Медиация преди да е необходимо да се обърнат към държавните институции и Съда, да спестят средства и време, както и да запазят добри партньорски отношения. Екипът на САРС успешно организира семинари в областта на потребителски спорове, като целта отново е гражданите и търговците да разберат колко полезна може да бъде медиацията при възникнал спор между тях. САРС си партнира с много държавни институции, Комисия за защита на потребителите и Съдилищата в България, които също вярват, че алтернативното разрешаване на спорове чрез медиация е бъдещето.