E-mail маркетинг конференция

Организатор

 

Георги Христулев

основател на Web Direct и на Игрите на успеха

Георги Христулев е водещ експерт в сферата на E-mail маркетинга в България. Той е успял, учейки се от опита си – и от успехите, и от грешките. Сега иска да сподели наученото и да помогне на повече хора и бизнеси да растат и да се развиват с ефективни e-mail маркетинг кампании.

 

Реализирал е над 3000 успешни кампании за над 400 клиента. Сред компаниите, които са му се доверили, са GFK , SOLVEX, ANDREWS FASHION, ORIFLAME, SKODA BULGARIA, FORD, ИЗИ КРЕДИТ, Access MBA и много други.
Компании ползват услугите му още от 2009 г. насам, защото резултатите говорят безкомпромисно сами за себе си и отличават успешно реализирания E-mail маркетинг като най-ефективния похват в онлайн маркетинга.

 

Освен основател и управител на маркетинговата компания Уеб Дайрект, той е и организаторът на Игрите на успеха (обучения и събития с фокус да помагат за успеха в бизнеса и в живота).

 

Споделя, че „Привилегия и истинско щастие е да работиш с клиенти и партньори, които знаят какво искат и търсят начините да го постигнат.“

Георги Христулев